Slavíme 3000 obchodníků! Použijte slevový kód: 3000TRADERS a získejte 10% slevu. Platí do 24. března.

  • 00Dny
  • 00Hodiny
  • 00Minuty
  • 00Sekundy

Prodlouženo: Nízké ceny končí v úterý 21.2. Připojte se k ostatním obchodníkům nyní.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Získejte 10% slevu na Ověření. Použijte kód: WEBINAR10. Platí pouze do 28. dubna.

  • 00Dny
  • 00Hodiny
  • 00Minuty
  • 00Sekundy

🔥 EverTrader. Jediná Trading prop firma, která Vám vrátí celý poplatek ihned po 1. fázi* 🔥

Slavíme 3000 obchodníků! Použijte slevový kód: 3000TRADERS a získejte 10% slevu. Platí do 24. března.

  • 00Dny
  • 00Hodiny
  • 00Minuty
  • 00Sekundy

TradeStreet s přístupem navždy + sleva 20% do Neděle 26.5. BONUS: záznam z Workshopu

Days
Hours
Minutes
Seconds

Prodlouženo: Nízké ceny končí v úterý 21.2. Připojte se k ostatním obchodníkům nyní.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Získejte 10% slevu na Ověření. Použijte kód: WEBINAR10. Platí pouze do 28. dubna.

  • 00Dny
  • 00Hodiny
  • 00Minuty
  • 00Sekundy

🔥 EverTrader. Jediná Trading prop firma, která Vám vrátí celý poplatek ihned po 1. fázi* 🔥

Pravidla zpracování osobních údajů

Jsme FinovaTech s.r.o., Jičínská 226/17, Žižkov, 130 00 Praha, IČO: 19630573.

Služby provozujeme na webových stránkách tradestreet.ai

Některé osobní údaje zpracováváme za účelem poskytování našich služeb a provozu našich webových stránek.

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/EC (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen “GDPR”).

I. Zpracování osobních údajů

A. Zpracování osobních údajů při použití kontaktního formuláře

Pokud se ptáte na naše produkty a služby, budeme pracovat s kontaktními údaji, které nám poskytnete, především prostřednictvím poptávkového formuláře. Jedná se o jméno, příjmení, e-mailovou adresu, telefon a zemi.

Z jakého důvodu?

Jejich prostřednictvím vás budeme kontaktovat pro další ujednání ohledně služeb.

Na jakém právním základě?

Zpracovává se na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – sjednání smlouvy nebo provedení předsmluvních opatření na vaši žádost.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Pokud nenavážeme další spolupráci, budeme vaše údaje zpracovávat maximálně po dobu 5 let od poslední komunikace.

B. Zpracování osobních údajů v případě registrace a nákupu

Pokud se u nás zaregistrujete, vytvoříte si klientský účet nebo u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které jste pro nás vyplnili. Tyto údaje zahrnují zejména jméno, příjmení, adresu, e-mail, datum narození, uživatelské jméno a heslo, IČO a DIČ. Jste-li podnikatel, pak platební údaje, například vaše bankovní spojení, a další údaje, například záznamy o komunikaci mezi naší společností a vámi. Některé údaje o vás nám poskytují třetí strany, například provozovatelé obchodních platforem, za účelem využívání služeb. Jedná se o údaje o fiktivních obchodech, které jste provedli, jako je čas otevření a uzavření pozice, výše investice, stav účtu, zisk, ztráta a typ finančního nástroje. Informace o tom, jak vaše osobní údaje zpracovávají poskytovatelé obchodních platforem, naleznete v zásadách zpracování osobních údajů těchto osob.

Z jakého důvodu?

Osobní a další uvedené údaje potřebujeme zpracovávat, abychom mohli plnit naši smlouvu – poskytovat vám naše služby. Prostřednictvím kontaktních údajů s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.

Osobní údaje budeme nadále zpracovávat za účelem plnění našich povinností vyplývajících ze zákona (zejména pro účetní a daňové účely, případně pro vyřizování stížností a další).

Na jakém právním základě zpracováváme osobní údaje?

Zpracovává se na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší zákonné povinnosti.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Po dobu trvání naší služby a poté maximálně 10 let od posledního poskytnutí takové služby.

C. Zasílání pravidelných informací a dalších marketingových sdělení o našich službách a akcích (obchodní sdělení).

Jste-li zákazníkem nakupujícím, použijeme vaši e-mailovou adresu a identifikační údaje k zasílání newsletterů týkajících se našich služeb. Každý e-mail bude označen jako obchodní sdělení a bude obsahovat odkaz, pomocí kterého se můžete z odběru těchto e-mailů kdykoli odhlásit.

Na jakém právním základě?

Umožňuje nám to § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to nezakázali.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Po dobu maximálně 5 let od posledního nákupu. Z odběru newsletteru se můžete kdykoli odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás kontaktovat e-mailem: support@evertrader.com.

II. Kdo získá přístup k údajům?

Vaše údaje nám zůstanou. Některé společnosti nebo jiné osoby, které pro nás pracují, však získají přístup k údajům, protože nám pomáhají provozovat naše služby. Jsou to:

  • Společnost poskytující obchodní platformu (Exfor brokerage)
  • Společnosti podílející se na zprostředkování plateb a vystavování faktur (Stripe, Inc., Fapi Business s.r.o.).
  • Poskytovatel e-mailingových služeb (Drip)
  • Společnost zpracovávající účetnictví (Reyna s.r.o.)

Osobní údaje zpracováváme na území Evropské unie a ve třetích zemích.

III. Co byste ještě měli vědět?

V naší společnosti nemáme pověřence pro ochranu osobních údajů.

Máte-li jakékoli dotazy týkající se osobních údajů, kontaktujte nás na e-mailové adrese support@evertrader.com.

IV. Používání souborů cookie

Soubory cookie jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se stahují do vašeho zařízení při návštěvě našich webových stránek. Soubory cookie jsou pak při každé další návštěvě odeslány zpět na webovou stránku nebo na jinou webovou stránku, která je rozpozná.

Soubory cookie plní různé úkoly, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, pamatují si vaše preference a celkově zlepšují uživatelský komfort. Mohou také zajistit, aby reklamy zobrazované online byly lépe přizpůsobeny vám a vašim zájmům.

Na webových stránkách používáme následující soubory cookie:

  • Nezbytné soubory cookie: Jsou nezbytné pro provoz webových stránek, například umožňují přihlášení do zabezpečených částí webových stránek a další základní funkce webových stránek. Tuto kategorii souborů cookie nelze zakázat.
  • Analytické/statistické soubory cookie: Umožňují nám například rozpoznat a určit počet návštěvníků a sledovat, jak návštěvníci používají naše webové stránky. Pomáhají nám zlepšit fungování webu, například tím, že uživatelům usnadňují nalezení toho, co hledají. Tyto soubory spouštíme pouze s vaším předchozím souhlasem.
  • Reklamní soubory cookie: Slouží ke sledování preferencí a umožňují zobrazovat reklamu a další obsah, který nejlépe odpovídá vašim zájmům a online chování. Tyto soubory spouštíme pouze s vaším předchozím souhlasem.

Vezměte prosím na vědomí, že třetí strany (včetně externích poskytovatelů služeb) mohou rovněž používat soubory cookie a/nebo přistupovat k údajům shromážděným pomocí souborů cookie na webových stránkách.

Použité soubory cookie:


Technický název

Vydavatel

Účel a popis souborů cookie

Doba trvání
    
Nezbytné soubory cookieGoogleTyto soubory cookie vám umožňují prohlížet stránky a používat jejich funkce. Prostřednictvím těchto souborů cookie zajišťujeme také správu a bezpečnost stránek.Uchováváme je pouze po dobu trvání vašeho sezení.
Reklamní soubory cookieReklamy Google, SklikProstřednictvím těchto souborů cookie vám my a naši partneři můžeme nabízet cílenou reklamu. Tyto soubory cookie spravují třetí strany na základě svých pravidel, která najdete na jejich webových stránkách.Uchováváme je po dobu maximálně 540 dnů nebo do odvolání vašeho souhlasu.
Analytické soubory cookieGoogle AnalyticsPomocí těchto souborů cookie získáváme informace o tom, jak jsou naše stránky používány. Pomáhají nám například zjistit, které části webu používáte, a zlepšit tak uživatelský zážitek.Uchováváme je po dobu 2 let nebo do odvolání vašeho souhlasu.
    
    

Další informace o souborech cookie a jejich aktuálním seznamu najdete v jednotlivých internetových prohlížečích, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře.

Souhlas lze vyjádřit zaškrtávacím políčkem v tzv. cookie liště. Soubory cookie můžete následně odmítnout v nastavení svého internetového prohlížeče nebo nastavit používání pouze některých z nich.

Další informace o správě souborů cookie v jednotlivých prohlížečích najdete na následujících odkazech:

V. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

GDPR vám mimo jiné dává právo kontaktovat nás a požádat o informace o tom, jak zpracováváme vaše osobní údaje, požádat nás o přístup k těmto údajům a o jejich aktualizaci či opravu nebo požádat o omezení zpracování. Můžete si vyžádat kopii zpracovávaných osobních údajů a v určitých situacích nás požádat o výmaz osobních údajů. V určitých případech máte právo na jejich přenositelnost, právo odvolat souhlas a nebýt předmětem automatizovaného rozhodování. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu můžete vznést námitku.

Pokud se domníváte, že s údaji nezacházíme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Úřadu pro ochranu osobních údajů
nebo se se svými nároky obrátit na soud.

Tyto podmínky platí od 29. 10. 2022.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.